Haar voor vlechten

Mijn nicht is dol op spelen met haar, je kunt haar urenlang aaien en haar ook oppoetsen. Tegelijkertijd is ze erg toegewijd, dat als ze alles perfect wil laten uitkomen, ze een vlecht vijf keer kan verbeteren, waarbij ze te allen tijde haarbogen op ze legt of knijpt. Hij waardeert de schoolbril het meest en maakt ze. Haar creatie van de Queen of Scurvy bestond en was origineel en had een perfecte kapsel en kleding nodig. Bij contact, mijn moeder verstrengeld haar met verschillende vlechten met gegevens over hen met linten. Toen zei deze charmante elfjarige nee, nee en niet één keer. Ik zal veel doen in beheerd haar ... en het begon. Tijd van management en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een grote prinses. Toen de gasten met de prinsessen echter vrij snel van gedachten veranderden. Ik verwacht niet dat er bijna twee uur zijn verstreken sinds het begin van de voorbereiding op de uitvoering. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, en in haar toespraak klonk het zo veel als "nieeee, ik vind het niet leuk, ik herinner me niet iets als een aristocraat, die in hoge mate haar ondergeschikte is". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, stapelde haar naar de gevulde coca. Omdat, zoals ik al eerder schreef, we al onderzoek hebben gedaan naar het opbouwen van haar haar, zodat de laatste volledig soepel verliep. Haar moeder, aan de ene kant van een andere, was binnen twintig minuten klaar.

Bekijk het aanbod van haarclips